Първоначално публикувано от Drag0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
А бе къде отиде онова недоволнот момче с жтд-то......казваше само бате, бате....и му заключиха темата, неможах да му чуя историята докрай)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Паднах момчетаОнзи с вектрата такава врътка ми направи че чак ми се зави свят , при това 2 пъти се пуснахме и двата пъти му гледах стоповете как се отдалечават
.Кой каквото ще да говори ама 3.2 си е 3.2 .Пробвахме се и на дълъг път няколко км там пък още по зле буквално го изгубих .. Дали е пипал нещо или не не казва
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе къде отиде онова недоволнот момче с жтд-то......казваше само бате, бате....и му заключиха темата, неможах да му чуя историята докрай)
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеСега сондира в другия раздел дали да си купува 145 ...щом се е опарил толкова и иска още да се пари значи е от нашата партия
Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеСега сондира в другия раздел дали да си купува 145 ...
Да не изгори втори път...........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Някой да е мерил дисковете на 156 2.0 ТС и на 147 1.9 ЖТД,дали са еднакви,че не ми се сваля да меря?
И съответно ако на 156 2.0ТС са по-големи,дали мога да сложа диск със спирачен апарат от 156 на 147?
Че ми ходят едни мишки в главата....Last edited by zaryto; d.m.y г., 02:39.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщениеНякой да е мерил дисковете на 156 2.0 ТС и на 147 1.9 ЖТД,дали са еднакви,че не ми се сваля да меря?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеПредните да, задните също.Мерси за бързия отговор колега!
Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Deso7 Покажи съобщениеПаднах момчетаОнзи с вектрата такава врътка ми направи че чак ми се зави свят , при това 2 пъти се пуснахме и двата пъти му гледах стоповете как се отдалечават
.Кой каквото ще да говори ама 3.2 си е 3.2 .Пробвахме се и на дълъг път няколко км там пък още по зле буквално го изгубих .. Дали е пипал нещо или не не казва
Comment
-
Първоначално публикувано от Deso7 Покажи съобщениеПаднах момчетаОнзи с вектрата такава врътка ми направи че чак ми се зави свят , при това 2 пъти се пуснахме и двата пъти му гледах стоповете как се отдалечават
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТи от къде си колега.
А сега ми кажи....защо ми свети лампата за спирачките...след като смених предните накладки днес....?....това 156 е много капризна....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТой е от моето село съзтезател.....остави го момчето!
А сега ми кажи....защо ми свети лампата за спирачките...след като смених предните накладки днес....?....това 156 е много капризна....Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеНещо с течността е станало, или отгоре ако си отвивал казанчето, си прецакал нещо поплавък, кабелче и т.н. Там къде си барал там нещо си прецакал.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеМ...да....там не барах...ама май си прав.....след като подкарах....забелязах, че свети.....знам, че вързах датчика.....и затуй дигнах капака....и какво да видв....като съм прибирал цилиндрите....течноста е била повече и е прокапала прз казанчето....позабърсах гадостите...ама ефект не....някаква идея...Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment